De ce să cumpărați Car-O-Liner?

Cu solutiile tehnice oferite de CAR-O-LINER puteti sa dotati atelierul dumneavoastra de tinichigerie la un standard profesional inalt. Clientii dumneavoastra vor simti imediat calitatea si profesionalismul lucrarilor facute in atelierul de tinichigerie. Angajatii dumneavoastra vor putea lucra cu echipamente eficiente si sigure, omologate cu toti producatorii de autoturisme.


 

CE VA OFERIM ?

1. CEL MAI PERFORMANT SISTEM DE REDRESARE CAROSERII DIN LUME

De la crearea primului sistem de redresare caroserii de catre CAR-O-LINER in 1973, gama de echipamente produse a crescut constant pentru a include tot ceea ce poate fi necesar unui atelier de tinichigerie profesional. De la reparatiile cele mai complexe si pana la reparatiile rapide, CAR-O-LINER are echipamentul potrivit. Puteti fi siguri ca service-ul dumneavoastra auto are cel mai bun sistem de redresat caroserii din lume, atunci cand il dotati cu CAR-O-LINER !

2. GAMA COMPLETA DE ECHIPAMENTE DE SUDURA SI INCALZIRE PRIN INDUCTIE PENTRU TINICHIGERIE

Atunci cand este nevoie sa montati parti de caroserie in cadrul procesului de reparare, CAR-O-LINER are gama completa profesionala de aparate de sudura si de incalzire prin inductie, de care aveti nevoie. Oferta contine un sortiment complet, de la aparate de sudura in puncte, aparate de sudura MIG/MAG si pana la incalzitoarele prin inductie.

3. SISTEME DE MASURA PRECISE SI PERFORMANTE PENTRU REZULTATE PERFECTE LA REDRESAREA CAROSERIILOR

Si atunci cand este vorba despre sisteme de masura pentru diagnosticarea si redresarea caroseriilor masinilor avariate, CAR-O-LINER este lider mondial incontestabil! Oferta contine sisteme electronice de masura care cresc viteza de lucru, calitatea reparatiilor si creeaza venituri suplimentare pentru service-ul dumneavoastra auto. Impreuna cu software-ul VISION 2 si baza de date CAR-O-DATA, cea mai completa disponibila in lume, aveti la discpozitie cea mai performanta solutie de masura pentru caroserii.